AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα στο «Σπίτι» μας, συνεχίζονται οι εγγραφές

Ακόμη μία ημέρα με ισχυρούς συμβολισμούς ξημερώνει για την ΑΕΚ.

Το δικό της «Σπίτι», το Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, στην Κωνσταντινουπόλεως 59, στο «Παλάτι» της, θα υποδεχτεί τα Αετόπουλα, που με τη συνοδεία των κηδεμόνων τους θα σπεύσουν για την πρώτη προπόνηση, αφού ανοίγει τις «Πύλες» της η Ακαδημία της «Βασίλισσας».

Η ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA ετοιμάζεται να εκπαιδεύσει παλαιούς και νεότερους επίδοξους αθλητές της, αφού οι εγγραφές συνεχίζονται και θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.

Αύριο, Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, στις 11:00, το Τμήμα Baby (γεννηθέντων 2013-2016) θα κάνει ποδαρικό, ήτοι θα λάβει το πρώτο «βάπτισμα», στο νέο μας «Σπίτι». Θ’ ακολουθήσουν το Μίνι, Τμήμα «J. Vaulet», στις 12:00, το Μίνι Τμήμα «Μ. Harris» και το Junior Τμήμα «Δ. Μαυροειδής» στις 13:30, και το Τμήμα Παμπαίδων στις 14:30.

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι οι εγγραφές της περιόδου 2021-2022, συνεχίζονται κανονικά, τα Σαββατοκύριακα στα Άνω Λιόσια, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Θα λειτουργήσουν Τμήματα Αγοριών γεννηθέντων το 2007 έως το 2016 και Τμήματα Κοριτσιών γεννηθεισών το 2011 έως το 2016.

Όσοι γονείς ή κηδεμόνες επιθυμούν τα παιδιά τους να ενταχθούν στο Πρόγραμμα ΑΕΚ, μπορούν να προσέρχονται, στο χώρο του Γραφείου Τύπου (Press Office), προκειμένου για την εγγραφή στην Ακαδημία, με μάσκες και αποστάσεις, και τηρώντας πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο για την πρόσβαση σε Κλειστά γήπεδα.

Η ΑΕΚ BC ΑCADEMY θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα στα Άνω Λιόσια και τις καθημερινές στην Eλληνογαλλική Σχολή «Άγιος Ιωσήφ» (Saint Joseph – Θεσσαλονίκης 2 και Ράλλη, Πεύκη), με την οποία η συνεργασία μας ανανεώθηκε για 3η συνεχόμενη περίοδο.

Ανακοινώνεται, λοιπόν, ότι θα λειτουργήσουν Τμήματα Αγοριών γεννηθέντων το 2007 έως το 2016 και Τμήματα Κοριτσιών γεννηθεισών το 2011 έως το 2016.

Το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας μας στα social media (https://www.facebook.com/aekbcacademy).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, στα τηλ. 6944889804, 2102821008.

Αυτονόητο είναι, ότι σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρούνται ευλαβικά οι οδηγίες των ειδικών. Η υγεία των αθλητών/αθλητριών, των προπονητών, των γονέων και των λοιπών εμπλεκομένων, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

Η Αθλητική Διεύθυνση της ΑΕΚ BC ACADEMY και οι εκπαιδευτές της, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχονται σε αθλητές και γονείς/κηδεμόνες «Καλή Σεζόν», με Υγεία και Πρόοδο.