AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Μοχαμαντί για να υπογράψει στην ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας ότι η ΑΕΚ χωλαίνει στο αριστερό άκρο της άμυνας αποφάσισε να κάνει την τελευταία του μεταγραφική κίνηση με την απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμαντί.

Ο Ιρανός διεθνής έχει ήδη στα χέρια του τα αεροπορικά εισιτήρια για την άφιξη του στην Αθήνα κι αυτή θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/9). Η συμφωνία είναι δρομολογημένη, εδώ θα κανονιστούν και οι τελικές λεπτομέρειες και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο στην Ένωση το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Μέσα στο καλοκαίρι η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει συμφωνία 700.000 ευρώ με τη Γάνδη και με σημαντικά μελλοντικά μπόνους για τον βελγικό σύλλογο. Ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη τότε, Ιρανός επίσης, εμφάνισε ακραίες απαιτήσεις για τις ετήσιες αποδοχές του 27χρονου διεθνή αριστερού μπακ, θέλοντας εκτός των άλλων να κερδίσει και χρόνο, αφού πίστευε πως θα έχει καλύτερες προτάσεις ειδικά από το αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν πάει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που η Λιντς εμφανιζόταν έτοιμη να δώσει 6 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Μοχαμαντί.

Αυτό δεν έγινε. Η Γάνδη πίεσε τον Μοχαμαντί για να ανανεώσει το συμβόλαιο του που τελείωνε το καλοκαίρι του 2022, αυτός αρνήθηκε και τελικά ο βελγικος σύλλογος αποφάσισε να προωθήσει άλλον παίκτη για βασικό και λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, ήρθαν σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου.

Κάπου εκεί μπήκε στο παιχνίδι ο Μελισσανίδης και η ΑΕΚ και τα πράγματα έγιναν απλά, με τον Μοχαμαντί να έρχεται να βοηθήσει τον συμπατριώτη του Χατζισαφί και τον Μιτάι στο αριστερό άκρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.