AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Δέδας: Για τρία δεκάλεπτα μείναμε στο ματς με καλή τακτική και καλά plays

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ για τρία δεκάλεπτα έμεινε ο Στέφανος Δέδας που στάθηκε στις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της Βασίλισσας για την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και αριθμητικά. Για τρία δεκάλεπτα μείναμε στο ματς με καλή τακτική και καλά plays. Όμως η ενέργεια του Ολυμπιακού και η πολυαριθμία κράτησαν τον ρυθμό σε υψηλό επίπεδο και εμείς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Προχωράμε, κρατάμε τα καλά κομμάτια. Σίγουρα αυτή η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, τουλάχιστον σήμερα. Ωστόσο συνεχίζουμε».

«Είμαστε μείον τρεις παίκτες στον σχεδιασμό μας για την εποχή αυτή. Ο Παππάς μπαίνει αύριο 100% και θα παίξει την Τετάρτη. Είμαστε στην αγορά για δύο παίκτες, για έναν ψηλό και τον αντικαταστάτη του Χάρις. Το όνειρό μου ήταν να είμαι στην Εθνική. Είναι τιμή μου που υπάρχει αυτή η προοπτική. Με τον κ. Λιόλιο δεν μιλήσαμε προσωπικά. Έχω φορέσει εθνόσημο, με άλλη Εθνική ομάδα, μόνο που υπάρχει αυτή η αναφορά σε μένα είναι τιμή».