AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλειστό κλαμπ για τον ΠΑΟΚ η Εθνική Παίδων (K17), μόλις ένας παίκτης από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στις κλήσεις του Αλεξιάδη

ΕΠΟ, τεχνικοί διευθυντές, προπονητές δημιουργούν ένα κλειστό κλαμπ στην Εθνική Παίδων (Κ17) για τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Αλεξιάδης κατάφερε στις κλήσεις του για τα παιχνίδι με Κύπρο, Μολδαβία και Γαλλία και πάρει στην αποστολή 20 παίκτες από τους οποίους οι 9+1 είναι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μόνο τυχαίο βέβαια δεν είναι αυτό διότι μιλάμε για τον βαφτισιμιό του Άγγελου Αναστασιάδη, πρώην προπονητή της Κ16 του ΠΑΟΚ και βοηθό του Γου Χου Γεωργιάδη στα Τρίκαλα, ενώ τη θέση του τεχνικού στην Εθνική πήρε με τη βοήθεια και του Θόδωρου Ζαγοράκη πριν εκείνος παραιτηθεί από την ΕΠΟ.

Σε αυτές λοιπόν τις κλήσεις βλέπουμε 9+1 παίκτες του ΠΑΟΚ (ο ένας είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας που στάλθηκε στην Ξάνθη). Από τους υπόλοιπους δέκα, οι μισοί, δηλαδή πέντε είναι του τρίτου στη βαθμολογία του 1ου ομίλου Ολυμπιακού, δύο του δεύτερου Παναθηναϊκού και από έναν έχει η πρωτοπόρος ΑΕΚ, ο Ατρόμητος και η Όντερ.

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι Αγγελίδης, Καστίδης, Δεληγιάννης, Γεωργιάδης, Κωττάς, Γκούμας, Αδάμ, Γκιτερσός, Τζήμας (ΠΑΟΚ) + Νικολακούλης (Ξάνθη/ΠΑΟΚ), Γατόπουλος, Πρεκατές, Μαυρόπουλος, Σαββάκης, Αρσενίδης (Ολυμπιακός), Λιατίφης, Καλοσκάμης (Παναθηναικος), Γιαματζίδης (ΑΕΚ), Αμπαρτζίδης (Ατρόμητος) και Αλεξίου (Ίντερ/Ατρόμητος).

Ο Αλεξιάδης από την ΑΕΚ που είναι πρώτη κι αήττητη στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League πήρε μόνο τον αρχηγό της στόπερ Γιαματζίδη, αγνοώντας και τον επιθετικό Κοντάκη και τον πρώτο της σκόρερ Κοντορουχά αλλά και τον σπουδαίο δεξιό της μπακ Σβίγγο (στην Εθνική Παίδων προορίζεται για βασικός δεξιά στην άμυνα ο Γεωργιάδης τζούνιορ, του ΠΑΟΚ και γιός του Γου Χου).

Και όλα αυτά που όλοι θέλουν να πουλάνε το παραμύθι ότι δεν υπάρχουν ταλέντα. Πάντως στην ΠΑΕ ΑΕΚ… βράζουν!!!