AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Σίφουνας» ΑΕΚ πέρασε από την Αγ. Παρασκευή!

Με το εντυπωσιακό 13-1 επιβλήθηκε η ΑΕΚ του Πήγασου Αγ. Παρασκευής εκτός έδρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Futsal Super League και διπλασίασε τις νίκες της στο Πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στην ομάδα της Αγ. Παρασκευής και έφτασαν στο τρίποντο που τους διατηρεί στην κορυφή.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Αρτινό στο 6′. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πάνου διπλασίασε τα τέρματα με ωραίο τελείωμα. Η ΑΕΚ συνέχισε την πίεση σε όλο το γήπεδο και τελικά ο Ντάτης σκόραρε στο 9′ για το 3-0. Πριν λήξει το ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Ζιάβα σημείωσαν άλλα δύο τέρματα, με τους Χατζηφωτίου και Ντάτη.

Όμοια ήταν η εικόνα και στο β’ ημίχρονο με την ΑΕΚ να κυριαρχεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του τερέν. Ο Χατζηφωτίου σημείωσε το 6-0, ενώ ακολούθησε το 7-0 από τον Παναγόπουλο. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής, για να απαντήσει ο Ντάτης για το 8-1. Η επίθεση της ΑΕΚ πετούσε… «φωτιές», και μάλιστα στο μέσα σε 1′ σκόραρε 3 (!) γκολ. Συγκεκριμένα, ο Πάνου βρήκε δίχτυα με δύο διαδοχικά τέρματα, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα γκολ από τον Παναγόπουλο. Στο 37′ ήταν η σειρά του Αρτινού να σκοράρει, ενώ το τελικό 13-1 διαμόρφωσε ο Χατζηφωτίου.

ΑΟ Πήγασος Αγ. Παρασκευής – ΑΕΚ
Σκόρερς: Αρτινός (2), Πάνου (3), Ντάτης (3), Χατζηφωτίου (3), Παναγόπουλος (2).