AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στη Σαλαμίνα για το «4 στα 4» η ΑΕΚ Futsal

Στη Σαλαμίνα ταξιδεύει η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/10, 17:00) την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και θέλει να επεκτείνει το σερί της, περνώντας από το «Ν. Γραμματικός» του νησιού.

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Ο Γιάννης Ζιάβας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή τους: Χριστόπουλο, Μπάρδη, Δελλαπόρτα, Ασημακόπουλο, Μάνο, Ντάτη, Ταρνανίδη, Γούση, Πάνου, Χατζηφωτίου, Παπακώστα, Αρτινό, Κάρμη, Παναγόπουλο.

Ο Αντώνης Μάνος δήλωσε στo aek.gr: «Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα κάνοντας το “4×4”. Αύριο περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Από την πλευρά μας εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με σοβαρότητα και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Το πιο σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί, όμως θέλουμε κάθε αγωνιστική να βρισκόμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε να παρουσιάσουμε φέτος».