AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού το Vintage Volley!

Στο ΟΑΚΑ θα χτυπά από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου η καρδιά του Εργασιακού Αθλητισμού, όπου θα διεξαχθεί το 3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με εκατοντάδες αθλητές να αναμένονται να βάλουν τα δυνατά τους για να διακριθούν στην κορυφαία διοργάνωση.

Φυσικά, παρούσα θα είναι και η ΑΕΚ με το τμήμα του Vintage Volley και τις Πρωταθλήτριες μας που μετά την κυριαρχία τους εντός συνόρων, στοχεύουν στο να διαπρέψουν και στο παγκόσμιο στερέωμα.

Η τελετή Έναρξης των Αγώνων θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο την Τετάρτη (06/10) στις 19:30, όπου τα κράτη-μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα παρελάσουν με τη σημαία της χώρας τους και θα απολαύσουν τη μεγάλη γιορτή, όπως και οι αθλήτριες της ΑΕΚ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το Πρωτάθλημα Βόλεϊ θα διεξαχθεί στo ΣΕΦ, όπου οι «κιτρινόμαυρες» θα διεκδικήσουν τη διάκριση κρατώντας ψηλά τόσο τη σημαία της Ελλάδας, όσο και του Συλλόγου.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Δέσποινα Ξανθάκου, Αντωνία Μουτζούρη, Κατερίνα Αράπη, Ελένη Μπίτσικα, Άννα Σκολαρίκη, Κασσιανή Τσομπανάκη, Κυριακή Παπάζογλου, Μαρία Κανελλοπούλου, Αλεξάνδρα Τριανταφυλλίδου, Ευγενία Αγγάνη, Κωνσταντίνα Μάκρα, Ελένη Παναγοπούλου, ενώ στην άκρη του πάγκου βρίσκεται η Γιούλη Μπατουδάκη.