ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα είναι ζήτημα πολιτισμού

Αρκετά μακριά (χρονικά) πριν να σβήσει οριστικώς η φωτιά από την υπόθεση πολυ-ιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, μοιράστηκαν τα νέα προσανάμματα, δόθηκαν τα «μπιτόνια» και μία νέα εστία φωτιάς ξέσπασε.

Στο μέτρο που αναλογεί, αλλά με εμφανείς «απειλητικές διαθέσεις»… Ο νοτιάς με τον βοριά εναλλάσσονται, μέχρι που θα γίνουν ένα και το αυτό… Όσο οι παράγοντες διέπονται από συγκεκριμένες λογικές, η «πυροσβεστική θα καταφθάνει πάντα καθυστερημένη». Στην εποχή που είναι ζήτημα επιβίωσης για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο περιορισμός των όποιων τρωτών, μοιάζει να προωθούνται «τελικές λύσεις» με άγνωστο αποτέλεσμα…

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να μη βρίσκεται στο επίκεντρο τέτοιων υποθέσεων. Και αυτός είναι τίτλος. Δεν τον απονέμει κανένα θεσμικό χέρι, αλλά κατοχυρώνεται σε εσωτερικές συνειδήσεις. Αν η ενωσίτικη οικογένεια, παρά τις κατά καιρούς παρασπονδίες και τα όποια λάθη της, κρατήσει αυτό τον χαρακτήρα και στο μέλλον, το να γίνονται νέοι άνθρωποι ΑΕΚ θα είναι ζήτημα πολιτισμού. Δίχως καμία υπερβολή….

Πηγή: AEKextra.blogspot.com