ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια συζήτηση μπορεί να αλλάξει τα πάντα

Ο Ιλια Ιβιτς είναι ο μεσολαβητής διοίκησης και παικτών. Ότι θέλει να πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα μεταφέρει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Εκτός κι αν κάτι πάει να στραβώσει και δυσκολέψει τόσο πολύ. Τότε αναλαμβάνει δράση ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Στην περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου δεν χρειάστηκε να επέμβει. Μια συζήτηση με τον Ιλια Ιβιτς μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ακόμα και τον τρόπο σκέψης των ποδοσφαιριστών. Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης κατάφερε να πείσει τον νεαρό μέσο πως όλα πηγαίνουν καλά και πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το θέμα του συμβολαίου του. «Σε θέλουμε και θα σε κρατήσουμε», φέρεται να του μετέφερε ο Ιβιτς. Αλλωστε ο Γαλανόπουλος είναι περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει… τσάμπα!

Σε πρόσφατη συζήτηση που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπήκε στο τραπέζι το οικονομικό όσο η επιθυμία της ΑΕΚ να ανανεώσει με τον Γαλανόπουλο. Το ίδιο θέλει και εκείνος. Η πόρτα της εξόδου θα ανοίξει μόνο αν βρεθεί μια δελεαστική πρόταση και για τις δύο πλευρές.