ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζωντανή με Λιβάγια

Η ΑΕΚ έστω κι αν άργησε να ξυπνήσει, τελικά κατάφερε να σκοράρει με τον Μάρκο Λιβάγια και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα είχε ανοίξει το σκορ για τους πράσινους. Στους 52 βαθμούς οι κιτρινόμαυροι που βρίσκονται στη 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ, χάνοντας την ευκαιρία να τον ξεπεράσουν.

Ο σχηματισμός 4-3-3 με τον Μάνταλο στην κoρυφή της επίθεσης δεν βγήκε στον Μάσιμο Καρέρα, με αποτέλεσμα να το αλλάξει έστω και αργά, αφού πρώτα βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε 4-2-3-1. Ο Σιμόες βγήκε από το παιχνίδι, δίνοντας τη θέση του στον Ολιβέιρα όπου γέμισε την αντίπαλη περιοχή.

Το γκολ ήρθε με τον Μάρκο Λιβάγια στο 75’, το σουτ του οποίου κατέληξε στην απέναντι γωνία του Διούδη. Δέκα λεπτά νωρίτερα ο Μακέντα ύστερα από ωραία ενέργεια του Νατζ είχε κάνει το 0-1 για τον Παναθηναϊκό. Σε κακή βραδιά βρέθηκε ο Μάσιμο Καρέρα που άργησε να αντιδράσει.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Σβάρνας, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμόες (67’ Ολιβέιρα), Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Λιβάια, Βέρντε (75’ Κλωναρίδης), Μάνταλος (87’ Αραούχο).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Αγιούμπ (60’ Νατζ), Ζαχίντ (68’ Ανουάρ), Χατζηγιοβάνης (77’ Χατζηθεωδωρίδης), Μακέντα.