ΣΚΕΨΕΙΣ

Κορονοϊίτιδα στην ΑΕΚ

Σε μια εποχή που είχαμε ξεχάσει την μπάλα και το ποδόσφαιρο μοιάζει σαν είδος πολυτελείας σε σχέση με το παγκόσμιο θέμα υγείας που υπάρχει, το ματσάκι με τον Παναθηναϊκό το περιμέναμε σαν έναν φαντάρο που έχει να βγει από το στρατόπεδο 3 μήνες για να διασκεδάσει.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Έτσι λοιπόν είδαμε το παιχνίδι και αναρωτιόμασταν αν τελικά η ΑΕΚ έχει ή όχι τον κορονοϊό στον οργανισμό της.

Μονό live μπουνιές δεν είδαμε από παίκτες που ήξεραν ότι τους έβλεπαν 1000άδες οπαδοί αλλά και ουδέτεροι φίλαθλοι άλλων ομάδων. Ομάδα χωρίς πειθαρχία. Ξέρω ότι θα δούμε Instagram, δηλώσεις οικογένειας… Εάν η οικογένεια είχε γλώσσα θα έλεγε με πρήξατε ρε…

Βαθμολογικά βλέπουμε τη διάλυση του ΠΑΟΚ, αφού εκεί στη Θεσσαλονίκη πετάνε χαρταετό πλέον και κάνουν δώρο στην ΑΕΚ την έξοδο στο Champions League. Δώρο που η ομάδα το πέταξε δείχνοντας νοοτροπία χωριού, ερασιτεχνικής ομάδας, που είχε πάει διακοπές και βαριέται την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τραγική εμφάνιση σε μια εποχή που οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές το μόνο που έκαναν ήταν personal training, καθισμένοι στο συμβόλαιο τους ενώ άλλα επαγγέλματα στη χώρα πάνε για φούντο. Απαράδεκτη και για χλευασμό η ομάδα μας πήγε πίσω.

Προπονητικά αστεία διαχείριση έκανε ο Ιταλός με κίνηση που ούτε ο Νικόλας ο Αλέφαντος δεν θα ζήλευε. Εβαλε Μάνταλο σέντερ φορ και πέταξε όλο το ημίχρονο. Βάλε Λιβάγια φορ και Μάνταλο δεκάρι αφού δεν βάζεις Αραούχο – Ολιβ’ειρα. Εάν ήταν Έλληνας θα τον είχαν περάσει εκτελεστικό απόσπασμα. Πολύ κακή διαχείριση από Καρέρα που στη συνέντευξη τύπου έμοιαζε σαν να έχει πάει στο τσίρκο Μεντράνο.

Η πολύ κακή εικόνα της ΑΕΚ εάν δεν σβηστεί γρήγορα βλέπω να φεύγουν πολλοί το καλοκαίρι.

Μεγάλη μαγκιά από ΠΑΟ και Δώνη που καταρρίπτουν τα δεδομένα και δείχνουν νοοτροπία ξένης ομάδας. Έχει ανακοινωθεί ότι θα φύγει ο Δώνης αλλά η ομάδα μοιάζει ανεπηρέαστη από τη φυγή του προπονητή και παραδίδει μαθήματα γενναιοδωρίας και επαγγελματισμού σε εποχή που ο ΠΑΟ σαν club  δεν έχει γήπεδο, αλλά ούτε και διοίκηςη ικανή να διεκδικεί τίτλους. Αυτό φανερώνει και την ανεξήγητα κακή κατάσταση της ΑΕΚ.

Βλέποντας τον ΠΑΟΚ και την πορεία του, εάν η ΑΕΚ δεν πάρει τη δεύτερη προνομιούχο θέση που όλοι θέλουμε, θα είναι μια αποτυχημένη χρονιά.