ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στα κανάλια της Nova και στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Αρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης στράικερ:

Για το πως έζησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε, μετά απ’ την ήττα με τον Ολυμπιακό. Έλειπαν κάποιοι παίκτες στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πιο ολοκληρωμένοι σαν σύνολο και η απόδοση μας ήταν πάρα πολύ καλή. Είμαι πολύ χαρούμενος προσωπικά γιατί βοήθησα την ομάδα να είναι μέσα και στους δυο στόχους και είμαστε τώρα πλέον στη δεύτερη θέση».

Για το αν η ήττα με τον Ολυμπιακό τους πείσμωσαν για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο, είχαμε ατυχία και στα τελειώματα των φάσεων, οπότε δεν μας βοήθησε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, θέλαμε να δείξουμε αντίδραση και ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω τα πήγαμε πολύ καλά».

Για το πώς ένιωσε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»: «Πιστεύω ότι και στα δυο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Άρη, είχαμε κάνει καλά παιχνίδια, αλλά ήμασταν άτυχοι στα τελειώματα των φάσεων. Το θετικό σε σχέση με το επαναληπτικό, είναι ότι πιστεύαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε, δείξαμε αντίδραση και μπορέσαμε και πήραμε την πρόκριση. Τα δυο τελευταία χρόνια και κυρίως στα ντέρμπι, όταν δεχόμασταν ένα γκολ, έπεφτε ο ρυθμός μας και πέφταμε ψυχολογικά, αλλά τώρα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και με τον Άρη, αποδείξαμε ότι έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε και κυνηγάμε τους στόχους μας».

Για το τι διαφορετικό περιμένει την Κυριακή (05/07) απ’ τον Άρη: «Ο Άρης πάντα έχει κίνητρο όταν παίζει στην έδρα του απέναντι στην ΑΕΚ και θέλει να μας κερδίσει. Όμως εμείς απ’ την πλευρά μας, έχουμε θέσει κάποιους στόχους και όλα τα παιχνίδια αποτελούν τελικοί. Θα κατεβούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας, οπότε θα κάνουμε το οτιδήποτε για να κερδίσουμε».