ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε στο… ρελαντί και απομακρύνθηκε

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-0, ξεφεύγοντας στο +4 από τον ΠΑΟΚ που αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Παναθηναϊκό (0-0). Η Ενωση είχε σε καλή μέρα τους Ολιβέιρα και Σβάρνα που πέτυχαν τα γκολ της Ενωσης.

Ο Πορτογάλος στράικερ στο 19’ από ασίστ του Παουλίνιο και ο Σβάρνας με προβολή από εκτέλεση φάουλ του Λιβάγια στο 45’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης. Ταμπουρωμένος στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ, έγινε πιο επιθετικός αλλά δεν απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο, παραμένοντας δίχως νίκη και τελευταίος στα playoffs.

Η αφιέρωση του Νέλσον Ολιβέιρα στον τραυματία Σαρδέλη είναι μια ακόμα απόδειξη πως η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια. Κίνηση που δείχνει το πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι ο φορ του Δικεφάλου.

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες, Παουλίνιο, Οικονόμου, Σβάρνας, Σιμόες, Κρίστισιτς (80’ Τσιγκρίνσκι), Μάνταλος (80’ Σαμπανάτζοβιτς), Αλμπάνης (27’ Βέρντε), Λιβάγια (59’ Σιμάνσκι), Ολιβέιρα (59’ Αραούχο).

ΟΦΗ (Σίμος): Γουόλι, Γιαννούλης (81’ Σουρνάκης), Περδίκης (46’ Νάστος), Βαφέας, Μπράουν, Μπολάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Στάικος (46’ Μεγιάδο), Ναμπί (59’ Βαζ), Μάνος (46’ Φιγκεϊρέδο).