ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον… πάτησε και τον έριξε από τη 2η θέση με Τσιγκρίνσκι – Λιβάγια

Δύο στατικές φάσεις ήταν αρκετές για την ΑΕΚ προκειμένου να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 2-0 και να τον ρίξει από τη 2η θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τον Τσιγκρίνσκι να εκμεταλλεύται την τραγική αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και να ανοίγει το σκορ στο 42ο λεπτό, αλλά και τον Λιβάγια να νικάει στο 82’ από το σημείο του πέναλτι τον Πασχαλάκη έφυγε θριαμβεύτρια από την Τούμπα.

Από την άλλη πλευρά, ο Φερέιρα προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ομάδα του έδειχνε βαριά άρρωστη και δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Η ΑΕΚ έκανε την καλύτερη εμφάνιση στα πλέι οφ και δείχνει πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Στους 59 βαθμούς πλέον οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν στη 2η θέση μετά τα μισά των πλέι οφ και απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια για να μάθουμε ποιος από τους δύο θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (46’ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (46’ Μπίσεσβαρ), Μαουρίσιο, Καντουρί, Τζόλης (56’ Μιχαηλίδης), Στοχ (74’ Λάμπρου), Σβιντέρσκι (56’ Άκπομ).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Mπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Μάνταλος (82’ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς, Αλμπάνης (62’ Βέρντε), Λιβάγια (82’ Οικονόμου), Ολιβέιρα (87’ Αραούχο).