ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγήκε στεγνή από την… Ελβετία με γκολ – πρόκριση του Ολιβέιρα

Το γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα στο 70’ αποδείχτηκε χρυσό για την ΑΕΚ που της έδωσε την πρόκριση επί της Σεντ Γκάλεν με 1-0 και πλέον την φέρνει αντιμέτωπη με τη γερμανική Βόλφσμπουγκ την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Κακή η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Τσιντώτα να δείχνει πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, έχει πάρει τα πάνω του και κρατάει όρθια την Ενωση. Σοβαρεύτηκαν οι κιτρινόμαυροι στο δεύτερο ημίχρονο, πατούσαν καλύτερα και έφυγαν με το διπλό και… στεγνοί από τη βροχερή Ελβετία.

Ο Πορτογάλος σκόρερ της ΑΕΚ έχασε το πέναλτι αλλά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Μεγάλο ματς από τους Τσιντώτα, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνα και Μάνταλο. Βοήθησαν στο δεύτερο μέρος οι Λιβάγια και Κρίστισιτς. Ντεμπούτο για τον Λέβι Γκαρσία που είναι κανονικός εξτρέμ και για τον Σάκχοφ έστω και για τέσσερα λεπτά.

Σεντ Γκάλεν (Π. Ζέιντλερ, 4-2-3-1): Ατί Ζιγκί, Κραουσί, Στεργίου, Φαζλιγί, Μουχάιμ, Γκέρτλερ, Κιντιγιά, Ρουίθ (74’ Γιουάν), Στίλχαρτ (74’ Στίλχαρτ), Ντουά (62’ Καμπέρι), Γκιγιεμενό.

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 4-2-3-1): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Μάνταλος, Κρίστισιτς, Ανσαριφάρντ (68’ Γκαρσία), Λιβάγια (90’ Σάκχοφ), Ολιβέιρα.