ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μικρογραφία του Αντάμα Τραορέ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία και για το λόγο αυτό βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη προσφέροντας ένα ποσό πάνω από 2 εκατ. ευρώ συν το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Οσοι γνωρίζουν τον Γκαρσία κάνουν λόγο «για μια μικρογραφία του Αντάμα Τραορέ, της Γουλβς», που πατάει πολύ δυνατά, είναι το ίδιο καλός με το αριστερό και το δεξί, κάνει τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός ενώ και οι τελικές του προσπάθειες είναι καλές. Αυτά τουλάχιστον αναφέρουν οι Μιχείες του Ευάγγελου Μίχου στο «sportdog».

Και συμπληρώνουν πως «ο Λιβάι Γκαρσία ανήκε σε ολλανδικό μανατζερικό γραφείο, με το οποίο έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση ο Ιλια Ιβιτς. Είναι “ομοσταβλος” αλλά και φίλος του σπουδαίου Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ, τον οποίο παρεμπιπτόντως θέλει ο Κούμαν στην Μπαρτσελόνα».

Τέλος «στη μανατζερική πιάτσα ακούγεται πως η ΑΕΚ έχει καταφέρει να πάρει με το μέρος της την πλευρά του Λιβάι Γκαρσία, ατζέντηδες και παίκτη (μιλάνε απευθείας και διαδικτυακά για να του δείξουν/πείσουν πόσο τον θέλουν!) αλλά δεν πρόκειται να ενδώσουν στα 2,7 εκατ. ευρώ που τον κοστολογεί ο ιδιοκτήτης της Μπεϊτάρ (ξεκίνησε από τα 3  εκατ. πάντως). Ο Μελισσανίδης θεωρεί πως ενα φιξ ποσό εκεί στα 2 εκατ. συν μπόνους είναι το ταβάνι της αξίας του άσου».