ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να μπει στους ομίλους του Europa League

Στόχος της ΑΕΚ είναι να μπει στους ομίλους του Europa League όπως δήλωσε ο Στράτος Σβάρνας εν όψει του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ για τα playoffs του θεσμού.

«Χρωστάμε μια χαρά στον κόσμο, αλλά και στους εαυτούς μας. Και με τον χαμένο τελικό, αλλά και πέρσι που δεν περάσαμε στους ομίλους θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Σε 90 λεπτά μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κάθε ποδοσφαιριστής είναι 100% συγκεντρωμένος και ο καθένας μας ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για την πρόκριση», ανέφερε ο νεαρός στόπερ.

«Όσοι αγωνιστούν θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος και να κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη. Η Βόλφσμπουργκ έχει την ποιότητα να τιμωρήσει κάθε λάθος. Θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να περάσουμε. Είναι θετικό ότι παίζουμε στην έδρα μας και αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο διεθνής άσος.

Για το μηδέν παθητικό στα τελευταία ματς είπε: «Όταν κρατάμε το μηδέν ανεβαίνει και η ψυχολογία εμάς, των αμυντικών. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και αύριο. Όμως δεν είναι θέμα μόνο της άμυνας, όλη η ομάδα πρέπει να παλέψει και να αμυνθεί».

Για το κίνητρο των παικτών είπε: «Όλοι μας θέλουμε να μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League. Θα είναι κάτι πολύ θετικό για μας, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά και για την ομάδα και για τη χώρα μας. Το συζητάμε στην ομάδα, το περιμένουμε πώς και πώς και θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο».