ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τσιντώτας την κράτησε όρθια και οι Λιβάγια, Μάνταλος της έδωσαν τη νίκη

Μετά κόπου και ιδρώτα, η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-0, ξεκινώντας νικηφόρα το ταξίδι της στο πρωτάθλημα της Super League 1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της Ενωσης ήταν ο Παναγιώτης Τσιντώτας που έπιασε το πέναλτι του Ματσόλα με το σκορ στο 1-0, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

Ο Λιβάγια ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΚ στο 68’ με κεφαλιά, με τον Μάνταλο να «κλειδώνει» την υπόθεση νίκη λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ντεμπούτο για Χνιντ, Ινσούα, Ανσαριφάρντ. Εξαιρετικός ο Βασιλαντωνόπουλος που πήρε την ευκαιρία του και παρότι αγωνίστηκε σε… πρωτόγνωρη θέση, χαφ, τα πήγε περίφημα με τρομερά τρεξίματα, πολλές αναχαιτήσεις της μπάλας και ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας (81’ Μεντίνα), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Τζανακάκης (72’ Ματσόλα), Τσιγγάρας (81’ Ταχάρ), Ντάλσιο (85’ Βέργος), Βάντερσον, Μάζουρεκ, Ματσόλα (81’ Αριγίμπι), Ντίας.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ (46’ Μάνταλος), Παουλίνιο, Σιμόες (92’ Μπότος), Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα, Λιβάγια (92’ Αλμπάνης), Ανσαριφάρντ (80’ Λόπες), Ολιβέιρα.