ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίκαιη η ισοπαλία

Ιδια μαχητικότητα και αγωνιστικότητα θέλει να βλέπει από τους παίκτες του ο Μάσιμο Καρέρα όπως έδειξαν κόντρα στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Ιταλός κόουτς χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το σχόλιο για το παιχνίδι;

«Ηταν ένα ντέρμπι και έτσι περιμένεις τα ντέρμπι. Ειχε πολλή μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ισοφαρίσαμε, αλλά πιστεύω ότι ήταν μία άξια ισοπαλία και για τους δυο, γιατι πάλεψαν μέχρι το τέλος. Ετσι είναι τα ντέρμπι».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το γκολ του Ολυμπιακού;

«Δυστυχώς ειμαστε σε μια περίοδο που το κάθε λάθος και η κάθε έλλειψη συγκέντρωσης το πληρώνουμε. Αντιδράσαμε όμως και να πρέπει να πούμε ένα μπράβο στα παιδιά».

Αν είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες και την απόδοσή τους;

«Ναι, από άποψη μαχητικότητας και αγωνιστικότητας τα πήγαν πολύ καλά τα παιδιά. Ισως θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι όταν γυρνούσαμε τη μπάλα, αλλα δεν φταίνει μόνο τα παιδιά, φταίει και ο κακός αγωνιστικός χώρος. Το είδαμε στην τελευταία φάση με τον Τάνκοβιτς, όπου αναπήδησε μπροστά του η μπάλα».

Για το τι περιμένει στη συνέχεια;

«Σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο αποψινός αγώνας μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και θα δούμε στο τέλος».