ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεκέμβρης, ο μήνας των αποφάσεων για ΑΕΚ και Λιβάγια

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες έμειναν για να αποφασίσει ο Μάρκο Λιβάγια αν θα πει «ναι» στην τελευταία πρόταση που αναμένεται να του γίνει από τη διοίκηση της ΑΕΚ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Ενωση επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Κροάτη επιθετικού, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, ο οποίος ενημερώθηκε πως πολύ σύντομα θα σταλεί η επίσημη τελική – πρόταση για τον πελάτη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν κάτι δεν πάει καλά, δεν αποκλείεται να χρειαστεί και η παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα μιλήσει με τον παίκτη και θα του εξηγήσει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και την επικείμενη είσοδό της στην «Αγια-Σοφιά».

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι θετικός στο να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Αρκεί να τον καλύπτει η πρόταση. Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Τον πρώτο λόγο για τον φορ του Δικεφάλου έχει η Ενωση, αλλά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο ίδιος γνωρίζει πως θα μπορεί να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποιον σύλλογο θέλει, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να μην παίρνει φράγκο το καλοκαίρι.