ΣΚΕΨΕΙΣ

Με ένα θαύμα θα σωθούμε

Φέτος το βλέπουμε και αυτό. Μια ομάδα της ΑΕΚ να παίζει με 2 γραμμές, το κέντρο και την επίθεση γιατί άμυνα δεν υπάρχει. Και οι κώνοι της προπόνησης εάν είχαν πόδια θα έκοβαν κάτι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Εκεί που λες ένα άνετο απογευμα μετά το 3-1 στο Α’ ημίχρονο το ματς γίνεται, όχι ροντέο, αλλά κάτι σαν ταινία θρίλερ, με εμάς τους ΑΕΚτζήδες να παρακαλάμε ένα θαύμα για να κερδίσουμε. Το έκανε το VAR το θαύμα. Εγινε λοιπόν και ο επιθετικός του Απόλλωνα που έδωσε ασίστ στην τελευταία φάση ήταν οφσάιντ και έτσι τουλάχιστον θα κοιμηθούμε μέχρι την Τετάρτη. Μετά δεν ξέρω.

Οταν τρως σε κάθε φαση γκολ μην περιμένεις πρωτάθλημα. Αυτά είναι για ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ούτε στο playstation δεν τρώμε γκολ σε κάθε φάση.

Εναέρια η ΑΕΚ τρώει γκολ σαν τα φιστίκια. Απλώς καλή σέντρα να γίνεται με φάλτσα και μέσα .Δεν ξέρω εάν στα τοπικά υπάρχει αυτή η αμυντική γραμμής ομάδας.

Εχουν ειπωθει πολλά. Η τρύπα της άμυνας θα βελτιωθεί μόνο με μεταγραφές και σωστή δουλειά. Τώρα πάμε για μπαλώματα και τύχη! Για μένα όλη η τετράδα χρήζει αλλαγής, αφού πλέον έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στα πρόσωπα και ο πανικός είναι διάχυτος, αφού πολλοί παίκτες σε κάθε στημένο γυρνάνε πίσω και πάνε σε εστία. Πράγμα που δηλώνει οπισθοχώρηση και φόβο. Χαρακτήριστικο ότι δεν μπορεί να αλλάξει είναι πολλοί οι αγώνες με αυτήν την άθλια εικόνα.

Το ματς για έναν φίλαθλο ήταν φοβερό. Επτά γκολ, σασπένς πολύ όμορφο. Για την ΑΕΚ παραλίγο τραγωδία!

Στα θετικά τα 4 γκολ της ΑΕΚ. Ομορφα, είχαν συνδυασμό, αλλά και φαντασία!

Το απευθείας κόρνερ του Γκαρσία μαγικό. Θύμισε Τσιάρτα. Είχα να δω από τότε απευθείας κόρνερ. Ο Γκαρσία είναι τρομερός παίκτης. Σε νορμάλ ΑΕΚ θα αφήσει εποχή!

Ο Καρίμ η καλύτερη μεταγραφή ουσίας, μπράβο του. Έκπληξη ο Μιτάι με την τεχνική του και το στρωμένο παιχνίδι του μοιάζει ένα ταλέντο από χρυσάφι.

Ο Τάνκοβιτς ποιοτικός με 2-3 ενέργειες δείχνει ότι έχει θέση στην ΑΕΚ.

Ο Ολιβέιρα πάλεψε και τουλάχιστον σκόραρε για δεύτερο σερί ματς. Θέλει πολύ ακόμα για να μας πείσει. Ο Καρίμ ειναι ήρεμη δύναμη!

Στο κοουτσάρισμα σε ένα παιχνίδι θρίλερ, ο Καρέρα όσο και να λέμε ότι οι παίκτες φταίνε δεν είναι έτσι.

Έχει μεγάλη ευθύνη στο κομμάτι άμυνα, διαχείριση και καινούριες ιδέες. Πρέπει να βρεθεί βελτίωση. Δυστυχώς δεν βλέπω τίποτα. Εκεί θες τον προπονητή να διορθώσει πράγματα. Στην επίθεση το ταλέντο και η προσωπικότητα των παικτών μετράει πιο πολύ.

Δεν πρέπει να στιγματίζουμε παίκτες, αλλά βλέποντας τον Σβάρνα να χάνει τα πάντα σε μονομαχίες, να κάνει τάκλιν σε λάθος χρόνο, να κάνει πολλά απερίσκεπτα φάουλ, έχει πιάσει ταβάνι. Δυστυχώς θέλει άλλον αμυντικό η ΑΕΚ και για να είμαστε δίκαιοι ο Χνιντ είναι απογοήτευση! Αργός με λάθος τοποθέτησεις που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό παίζει ο Τσιγκρίνσκι με Νεντελτσεάρου, αλλά και αυτοί έχουν μεγάλες ευθύνες στα κακά και ανάποδα της άμυνας.

Θα έχουμε ένα ήσυχο βράδυ απόψε. Την Τετάρτη δεν ξέρω.

ΥΓ: Στα αριστερά ένα διδυμάκι αμυντικού και ακραίου, Μιτάι – Μαχαρία έχει μέλλον.

ΥΓ 2: Η μπασκετικά ΑΕΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια. Μπράβο της!