ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Που είναι η αντίδραση παλικάρια;

Μια αξιοπρεπή εμφάνιση και μια αντίδραση περίμενε να δει ο κόσμος της ΑΕΚ από τους ποδοσφαιριστές κόντρα στη Λέστερ, αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ. Η Ενωση ηττήθηκε με 2-0 και αποχαιρέτησε με κάτω το κεφάλι το Europa League.

Μέσα σε δύο λεπτά, γκρεμίστηκε το όποιο πλάνο του Μάσιμο Καρέρα, αρχικά με τον Ουντέρ στο 12’ να κάνει το 1-0 μετά από λάθος του Σβάρνα και στο 14’ ο Μπαρνς διπλασίασε τα τέρματα για τους Αγγλους. Μόλις δύο τελικές προσπάθειες για τους κιτρινόμαυρους με τον Κρίστιτσιτς και στα τελευταία λεπτά με τον Ολιβέιρα.

Ενα λοιπόν ταξίδι για την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χωρίς σωστό προορισμό. Πλέον οι παίκτες του Δικεφάλου στρέφουν την προσοχή τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας.

Λέστερ (Μ. Ρότζερς, 4-3-3): Γουόρντ, Τζάστιν, Φοφανά (82’ Μόργκαν), Εβανς, Τόμας, Πράετ, Εντίντι (63’ Μεντί), Τίλεμανς (82’ Τσάντουρι), Ουντέρ, Μπαρνς, Ιενάτσο (67’ Πέρεζ).

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 3-5-2): Τσιντώτας, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας (56’ Σάκχοφ), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (81’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (66’ Αλμπάνης), Κρίστισιτς, Μιτάϊ, Γκαρσία (55’ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (66’ Ολιβέιρα).