Αλματα

Τις μέρες που βρίσκεται ξανά στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ κατάλαβε πως η ομάδα του πρέπει να δουλέψει σκληρά. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό διαπίστωσε ότι πρέπει να κάνει άλματα.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς;

«Πρώτα απ’ όλα είναι ένα αποτελέσματα, που στεναχωρεί όποιος είναι ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα μπορεί να… κοροϊδέψει κάποιον για το παιχνίδι. δεν το αντιπροσωπευει. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι μπήκαμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό, όταν γυρίσαμε το σύστημα στο 4-3-3. Ειχαμε το δοκάρι και στην επόμενη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Εκεί τελείωσε το παιχνίδι. θα πρέπει να είμαστε περισσότερο φιλόδοξοι. Ειμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία κάποιων ποδοσφαιριστών, που είναι πολλή σημαντική».

Γιατί δεν μπήκε καλά η ΑΕΚ στο ματς;

«Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες στο γήπεδο δεν αισθάνθηκαν πολύ άνετα. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι και στη φυσική κατάσταση. Αυτό αν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να είμαστε στη δεύτερη γραμμή, είμαστε εντάξει. Αν θέλουμε να είμαστε στην τοπ γραμμή, πρέπει να κάνουμε άλματα σε όλα. Το κέντρο του Ολυμπιακού ήταν ανώτερο. Με την είσοδο του Γαλανόπουλου μπορέσαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι. δεχθήκαμε δυο γκολ χαζά, από δικά μας λάθη. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο (σ.σ. βάσει εικόνας)».

Για το πώς μπορεί να αλλάξει την ψυχολογικά και την κατάσταση από το -11 από την κορυφή;

«Πολύ δύσκολα! Πριν πάμε σήμερα στους -11, πριν ήμασταν στο -8. Δεν γίνεται να παίζουμε τόσο πίσω. Για να πιέσεις ψηλά στο Καραϊσκάκη, πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια».

Αν είναι ικανοποιημενος από τους παίκτες του;

«Στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν σε αντίστοιχο επίπεδο, όπως στο δεύτερο. Δεχθήκαμε δυο γκολ όμως στην επανάληψη, που θα τα χαρακτήριζα έως και παράλογα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *