ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελληνοποίηση

Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης αρέσκεται στους Ελληνες ποδοσφαιριστές – «λαβράκια» και για το λόγο αυτό έχει δώσει εντολή να πάρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στη χώρα μας προκειμένου να τους ντύσει στα κιτρινόμαυρα και να τους βάλει στην «Αγιά Σοφιά».

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της ΑΕΚ φαίνεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Γούτα. Ο 27χρονος στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο και θεωρείται πως μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή για την πεντάδα στόπερ που ζητά ο Μανόλο Χιμένεθ. Φέτος ο υψηλόσωμος άσος (1,89μ.), που νεότερος είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό, μετρά 17 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η Ενωση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλέξανδρο Παρρά, τον 22χρονο αριστερό μπακ του Παναιτωλικού. Ο νεαρός άσος δεν συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες και είναι εκτός πλάνων. Την περασμένη σεζόν είχε 6 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Σύντομα θα υπάρχουν και άλλα ονόματα Ελλήνων παικτών. Τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ», τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.