ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η άφιξη Χιμένεθ δίνει άλλον αέρα στον Λιβάγια και νέο συμβόλαιο

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Μάρκο Λιβάγια είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τον Μανόλο Χιμένεθ πως «με χαροποιεί όταν ο προπονητής λέει καλά λόγια για μένα. Με την οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ, ο Μανόλο γνωρίζει τα χαρακτηριστικά μου και που θέλω να παίζω. Εγώ δίνω το 100% και θα δούμε τι θα γίνει. Θα ήθελα να μείνω, φυσικά. Αυτή η ομάδα μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω μια κανονικότητα, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε».

Πράγματι, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός γνωρίζει τα κουμπιά του Κροάτη στράικερ της ΑΕΚ, κάτι που τον έχει αναγκάσει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πιο παθιασμένο. Μέχρι και στην άμυνα γύρισε για να μαρκάρει.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η άφιξη Χιμένεθ δίνει άλλον αέρα στον Λιβάγια και πιθανότατα ένα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων παίζει το δικό του παιχνίδι στη συμφωνία μεταξύ της Ενωσης και του 27χρονου επιθετικού.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ. Ακόμα και μέσα στην εβδομάδα. Οι πιθανότητες να παραμείνει στην ΑΕΚ γύρισαν για τα καλά. Εξάλλου το έχει τονίσει κατ’ επανάληψη και ο Λιβάγια πως θέλει να παραμένει στην ομάδα.