ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε τη Λαμία και τον… ύποπτο Κουτσιαύτη με γκολ του Ανσαριφάρντ

Με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 9’ η ΑΕΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας (1-0) εκτός έδρας και να κερδίσει τον… ύποπτο διαιτητή Κουτσιαύτη που άφησε τους κιτρινόμαυρους με 10 παίκτες για 37 λεπτά μετά την αποβολή του Ινσούα με κόκκινη κάρτα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να σφίξει την άμυνά του και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να μη δεχτεί γκολ, μειώνοντας τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο -1 και στο -3 από τον Αρη.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με το ωραίο πλασέ που πέτυχε, έφτασε τα 8 γκολ στη Super League, με τον Τάνκοβιτς να είναι ο καλύτερος και ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Την Πέμπτη η Ενωση πάει στη Θεσσαλονίκη για ένα παιχνίδι δίχως αύριο κόντρα στον Αρη. Φιλότιμη προσπάθεια έκανε η Λαμία για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο (59′ Τζανδάρης), Μπιάρνασον (74′ Γκούγκα), Προβυδάκης (59′ Ντέλετιτς), Βασιλακάκης (59′ Αραμπούλι), Ρόμανιτς (63′ Τιρόνε), Καραμάνος.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Σιμόες, Σάκχοφ (69′ Κρίστισιτς), Μάνταλος (62′ Γαλανόπουλος), Τάνκοβιτς (69′ Λιβάγια), Αλμπάνης (57′ Λόπες), Ανσαριφάρντ (63′ Ολιβέιρα).