ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης σε συνεργάτες του: Αν και όταν φύγω θέλω να αφήσω την πιο ισχυρή ΑΕΚ όλων των εποχών

Μερίδα φίλων της ΑΕΚ αλλά και δημοσιογράφων φαίνεται να μην έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν το νόημα του πανό της Original 21 και των ανακοινώσεων που αναρτήθηκαν λίγες ώρες μετά. Το συγκεκριμένο πανό για όσους ξέρουν καλά ελληνικά δεν κάνει πόλεμο στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Απλά του ξεκαθαρίζει πως πρέπει να αλλάξει τη στάση του απέναντι στην ΑΕΚ και να την κάνει πάλι 1η και πρωταθλήτρια και όχι να είναι εκτός τίτλου από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αυτοί που έτρεξαν να γράψουν περί πικραμένου, δυσαρεστημένου, σκεπτικού, φαρμακωμένου και άλλα τέτοια επίθετα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη επειδή τους τα είπε ο ίδιος και κανένα περιβάλλον όπως θέλουν να λένε, καλό θα είναι να δουν την πραγματικότητα.

Αυτό που έχει πει ο Μελισσανίδης στους συνεργάτες του είναι πως αν και όταν φύγει από την ΑΕΚ, θα την αφήσει στην πιο ισχυρή θέση που ήταν ποτέ, με δικό της γήπεδο, δικό της προπονητικό κέντρο, και μηδέν χρέη και μηδέν δάνεια! Τουλάχιστον αυτοί είναι οι στόχοι του. Θα τους καταφέρει;