Βαθμούς και γόητρο δίνει η νίκη επί του Παναθηναϊκού

Στα δύο στοιχεία που θα φέρει η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ελντερ Λόπες. Ο μπακ της ΑΕΚ τόνισε πως αυτοί θα είναι οι βαθμοί και το γόητρο εφόσον καταφέρουν οι κιτρινόμαυροι και φύγουν με το διπλό από το “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Αναλυτικά είπε στη Nova…

Για το πόσο σημαντική ήταν η δουλειά που έγινε μέσα στην εβδομάδα στα Σπάτα και τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να φύγει νικήτρια το βράδυ απο τη Λεωφόρο μίλησε ο Έλντερ Λόπες στα κανάλια Novasports: “Ήταν μια εβδομάδα την οποία χρειαζόμασταν μετά από πολύ καιρό γιατί αν τη συγκρίνουμε με το τελευταίο διάστημα δεν μεσολαβούσε κάποιο ματς. Το προηγούμενο διάστημα αυτό που κάναμε ήταν να παίζουμε και να κάνουμε αποκατάσταση. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιωθούμε. Νομίζω πως ήταν μια πολύ παραγωγική εβδομάδα για εμάς”.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως: “Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και το γόητρο”ενώ μιλώντας για τον κόσμο της ΑΕΚ και τη νίκη που περιμένει σε ένα ντέρμπι τόνισε:

“Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *