ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε βουίξει η πιάτσα για την παραίτηση Λυσσάνδρου

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου είχε θέσει εδώ και μέρες την παραίτησή του στη διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει δεκτή από τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport πάει το ρεπορτάζ ένα βήμα παρακάτω. Όπως αναφέρει: ο πρώτος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ενωσης ανέλαβε το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν για κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν μέσα στην ομάδα, αν και ο ίδιος διαφωνούσε με τις κινήσεις κάποιων άλλων στελεχών της ΠΑΕ και τόνιζε πως αυτό μόνο προβλήματα προκαλεί στην ομάδα.

Η παραίτηση του κ. Λυσσάνδρου δεν έχει καμία σχέση με τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ (19 Μαρτίου), αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο. Θυμίζουμε πως για πρόεδρος της ΕΠΟ προωθείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Θοδωρής Ζαγοράκης που φαίνεται – όπως τουλάχιστον βγαίνει από το ρεπορτάζ – να έχει τη σύμφωνη γνώμη των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Βέβαια, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μηνάς Λυσσάνδρου δεν θέλει να εμπλακεί τώρα στις εκλογές στην ΕΠΟ, αλλά για το μέλλον του στην ΑΕΚ θα αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το επικρατέστερο σενάριο, βέβαια, θέλει να παραμένει στη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε να υπάρξει μία εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ για την επόμενη μέρα.

Ο Μελισσανίδης εμπιστεύεται τον Μηνά Λυσσάνδρου και δεν θέλει να διαταραχτούν οι ισορροπίες εντός και εκτός ΠΑΕ, με αντίκτυπο στον αγωνιστικό τομέα της ομάδας.

Το ερώτημα είναι ποια είναι αυτά τα στελέχη που είναι ισχυρότερα από τον κ. Λυσσάνδρου μέσα στην ΑΕΚ και τον ανάγκασαν σε παραίτηση;