ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σκληρή προπόνηση του Χιμένεθ φέρνει τους τραυματισμούς στην ΑΕΚ

Καθημερινά βγαίνουν και προβλήματα στην ΑΕΚ. Αγωνιστικά! Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει στη διάθεσή τους τους Σιμόες, Γαλανόπουλο, Ολιβέιρα, Σαμπανάτζοβιτς, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Σάκχοφ και Σαρδέλη και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha 9.89 “Οι Αδέσποτοι” αυτό προκύπτει από την προπόνηση του Μανόλο Χιμένεθ. “Ο Μάσιμο Καρέρα όσο ήταν στα Σπάτα, δούλευε λίγο στις εκρήξεις και δεν δούλευε τόσο πολύ στην αερόβια. Μόλις ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ, είδε ότι δεν είχαν ένταση οι παίκτες του. Γι’ αυτό δούλεψε στην αερόβια έκανε προπονήσεις στο… κόκκινο, παρότι ήμασταν μεσούσης της σεζόν και χωρίς προετοιμασία λόγω κορωνοϊού. Ο Ισπανός κόουτς δουλεύει πολύ σκληρά και στην αερόβια, για αυτό γκρινιάζουν οι παίκτες και σιγά-σιγά αρκετοί εξ αυτών… βγαίνουν off”, ανέφερε η εκπομπή.

Κάτι που σημαίνει πως την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” θα δούμε σχηματισμό με τρεις στόπερ, τους Σβάρνα, Χνιντ και Νεντελτσεάρου με τους Νταντσένκο και Λόπες ως μπακ χαφ. Σύστημα το οποίο μπορεί να μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό.