Αλεξίου, Μ. Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Καμία αλλαγή δεν προέκυψε από την εκπροσώπηση της Super League στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς και τα τέσσερα μέλη προέρχονται από τις Big-4.

Συγκεκριμένα, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, οι νέοι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης. Εννοείται πως στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συμμετέχει και ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Η μοναδική αλλαγή από την προηγούμενη εκπροσώπηση της λίγκας στην Ομοσπονδία αφορά τον Αλέξη Αλεξίου που πήρε τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελου Ασλανίδη.

Άλλος υποψήφιος για εκπρόσωπος της Super League στην ΕΠΟ δεν υπήρξε και με εξαίρεση τον Βόλο που ψήφισε λευκό, οι υπόλοιποι έδωσαν ομόφωνα την συγκατάθεσή τους.

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συγκροτηθεί σε σώμα την Δευτέρα (5/4), οπότε και θα μοιραστούν οι θέσεις του αναπληρωτή προέδρου, του ταμία κλπ, καθώς και η συγκρότηση των επιτροπών.

Μετά και την σημερινή απόφαση της Super League αναφορικά με τους δικούς της εκπροσώπους, η 17μελής Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ διαμορφώνεται οριστικά ως εξής:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (πρόεδρος)
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (εξ οφίτσιο Α’ αντιπρόεδρος)
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
ΦΥΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΗΣ
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *