ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μιτάι ζει το όνειρό του στην ΑΕΚ

Ο Μάριο Μιτάι μίλησε για την κατάστασή του, κάνει μια σύντομη αναδρομή στη φετινή πορεία του, ενώ στέκεται και στο ματς με τον Βόλο.

Ο νεαρός αριστερός μπακ της ΑΕΚ μίλησε στα κανάλια Novasports, με την κουβέντα να ξεκινάει σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τον τραυματισμό και να τον ίδιο να απαντά:

«Έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα» για να προσθέσει: «Ήταν δύσκολο να βλέπω τους συμπαίκτες μου και να μην μπορώ να τους βοηθήσω».

Ο Μάριο Μιτάι έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ και γυρίζοντας τον χρόνο πίσω κάνει τη δική του σύντομη αναδρομή: «Δεν περίμενα να πάρω τόσο γρήγορα τις ευκαιρίες μου. Είναι ένα όνειρο για μένα», ενώ για την εμπιστοσύνη των προπονητών του θα πει:

«Έχω αντιληφθεί την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, τους ευχαριστώ και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και στους αγώνες».

Όσο για τα στοιχεία που θεωρεί πως έχει βελτιώσει στο παιχνίδι του είπε: «Θεωρώ ότι έχω δυναμώσει περισσότερο και αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι καλύτερα. Θεωρώ ότι βελτιώνομαι συνέχεια», ενώ μιλώντας για το ματς με τον Βόλο τόνισε: «Στο τελευταίο ματς με τον Βόλο δεν παίξαμε καλά. Θα πάμε μόνο για τη νίκη. Εμείς πρέπει να μπούμε και να τους δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι».