ΟΠΑΔΟΙ

ΑΕΚ όπως αίμα – Πάμε όλοι Περιστέρι

Σύσσωμος ο οργανισμός της Α.Ε.Κ., η οικογένεια της Original 21 και φυσικά κάθε ευαίσθητος πολίτης, θα στηρίξει την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 20 Μαρτίου στο συνδεσμιακό μας χώρο στο Περιστέρι.

Αν έχεις αποφασίσει και εσύ πώς θέλεις να προσφέρεις αίμα σε συνανθρώπους σου, τότε έχεις πάρει μια σωστή απόφαση ζωής.

Το CLUB, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών, τηρεί όλους τους κανόνες και ενημερώνει αιμοδότες και μη, να έρθουν άφοβα και να στηρίξουν την ολιγόλεπτη και ανώδυνη διαδικασία.

☆ Καλλιέργεια Αιμοδοσιακής Συνείδησης.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι φυσική και αβίαστη απόρροια διαμόρφωσης αιμοδοσιακής συνείδησης. Αποστολή του CLUB μας, είναι να καλλιεργήσει την αιμοδοσιακή συνείδηση των οπαδών και ευρύτερα της κοινωνίας που ζούμε, ενθαρρύνοντας την ελεύθερη σκέψη και ενισχύοντας την συναισθηματική ωριμότητα τους.

☆ Σύνδεση Αιμοδοσίας
Με Τον Ανθρωπισμό.
Η εκάστοτε προγραμματισμένη αιμοδοσία από το CLUB μας δε νοείται, παρά σε στενή σχέση προς τις εξής έννοιες: Διάπλαση ατόμων κοινωνικοποιημένων και ελεύθερων, πρόληψη των αναγκών μας σε αίμα και έγκαιρη αντιμετώπιση τους, εξοικείωση των οπαδών με την προληπτική ιατρική και την προστασία της υγείας εν γένει, πολιτισμός ανθρωπιστικός και για αυτό ανθρώπινος, υπεράνω των επιφανειακών διαφορών μεταξύ των φυλών, με πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητες του. Ευαισθητοποίηση και εξοικείωση στην εθελοντική αιμοδοσία με πολλαπλό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Για όσους βρίσκονται στην επαρχία και στα νησιά της χώρας:

Μπορείτε να πάτε σε οποιαδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο που βρίσκεται στην περιοχή σας και να δώσετε αίμα στα εξής στοιχεία:
Αρ. Μητρώου: 15640
Ομάδα Αίματος: Α.Ε.Κ. ORIGINAL 21 PERISTERI CLUB

Με το Νο1 επιτρέπεται η μετακίνηση για αιμοδοσία και αφού δώσετε αίμα, σας δίδεται μια βεβαίωση.

® Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

® Να πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση.

® Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει.

® Να είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα.

Α.Ε.Κ. ORIGINAL 21
PERISTERI CLUB 1987