ΣΚΕΨΕΙΣ

Ατσάλινη άμυνα με ηγέτη τον Μέικον

Μετά από ένα μήνα περίπου καθησιό στο μπάσκετ η ΑΕΚ σε ένα δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι με μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ και παράστασεις Euroleague την Telecom, η ομάδα νίκησε σχετικά άνετα και έβαλε τη πλώρη για τη πρόκριση στους 8 του BCL!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Αριστα διαβασμένος ο Παπαθεοδώρου με άμυνα ατσάλι και πάθος, άφησε την Telecom σε χαμηλές ταχύτητες στην επίθεση!

Λένε κάποιοι για έναν παίκτη νεαποκτηθέντα θέλει χρόνο, προσαρμογή και τέτοια. Τρίχες όταν ξερεις μπάσκετ και είσαι παικταράς από το πρώτο ματς κάνεις διαφορά! Ετσι λοιπόν και ο Μέικον το κρύο – αίμα σε κάθε ματς κατεβάζει 20άρες και δείχνει δημιουργικά και εκτελεστικά να οδηγεί την ΑΕΚ! Η ομάδα ξέφυγε από το όλα για όλα με τον Λάνγκφορντ και δεν είναι πια προβλέψιμ,η αφού ο Μέικον παίρνει επιθέσεις, αλλά δίνει και ασίστ! Εχει πάρει και χρόνο από τον Λάνγκφορντ, δείγμα πόσο εμπιστοσύνη του ‘χει ο Παπαθεοδώρου.

Κλειδί του ματς η άμυνα, οι αλληλοκαλύψεις και τα μαρκαρίσματα πάνω στους παίκτες της Telecom σε όλες τις γραμμές. Δεν άφησαν κανένα ελεύθερο σουτ.

Στο κοουτσάρισμα παίρνει άριστα ο Παπαθεοδώρου, με ηρεμία, πλάνο, καλή άμυνα και μοίρασμα χρόνου σε παίκτες, έβαλε την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη!

Πολλοί καλοί οι Ματσιούλις, Χρυσικόπουλος, Σλότερ, Κατσίβελης έπαιξαν και για τους απόντες!

Με την επιστροφή των τραυματιών και με αυτή τη νίκη , η ΑΕΚ πάει για διάκριση στο BCL και θα παίξει στα ίσια το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ!