ΜΠΑΣΚΕΤ

“Εθεσε εαυτόν” εκτός ΑΕΚ ο Ρογκαβόπουλος

Με μια λιτή ανακοίνωση και λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ, η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως ο Νίκος Ρογκαβόπουλος “έθεσε εαυτόν” εκτός ομάδας.

Ο εσχάτως διεθνής με την Ανδρών γκαρντ/φόργουορντ είχε φέτος αρκετά αυξημένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής μετρώντας 3,8 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε 12,9 λεπτά ανά αγώνα σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο αθλητής της, Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα (29/03) να λάβει μέρος στην προπόνηση του ΟΑΚΑ και «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας.

Ο 19χρονος φόργουορντ φαίνεται μέσω δικηγόρου να έστειλε εξώδικο στην ΚΑΕ στο οποίο ζητά δεδουλευμένα (όχι μόνο της φετινής σεζόν) τα οποία του χρωστάει η ΑΕΚ και μάλιστα έχει ζητήσει να φύγει είτε ως ελεύθερος, είτε ως δανεικός, ενώ θέμα έχει υπάρξει και με το χρόνο συμμετοχής του.

Αιτία της μεγάλης έκρηξης του Ρογκαβόπουλου πάντως, φαίνεται να είναι τα μόλις 5.39” της συμμετοχής του στο ματς με τον Άρη. Ωστόσο στα παιχνίδια με Στρασμπούρ και Νίζνι την περασμένη εβδομάδα έπαιξε 13′ και 24.51” αντίστοιχα.

Ο Ρογκαβόπουλος που είναι το Next big thing του ελληνικού μπάσκετ και της ΑΕΚ γενικά θέλει να παίζει και θεωρεί ότι πρέπει να παίζει για να μπορέσει να… αναπτυχθεί και να αποκτήσει παραστάσεις.

Θέμα είχε δημιουργηθεί προ καιρού στην ΑΕΚ και με τον Λίνο Χυρισκόπουλο, ο οποίος ήταν με το ένα πόδι εκτός ομάδας, αλλά τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν.