ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρδιοπάθειες

Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα να αποκλειστεί από το Βόλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 1-0, χάρη στο τραγικό λάθος του Τσιντώτα να κάνει πέναλτι πάνω στον Νίνη, κράτησε με νύχια και με δόντια το σκορ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης έπαιξαν με τις καρδιές των οπαδών της ομάδας, όπως και με τα νεύρα τους.

Το πέναλτι του Τσιντώτα στον Νίνη, που εξαργύρωσε ο Δουβίκας (35’), γέμισε άγχος την ομάδα του Χιμένεθ, που κατάφερε ωστόσο να το διαχειριστεί στο δεύτερο μέρος και να κλειδώσει (χάρη στην προίκα του 4-2 από το πρώτο ματς) την πρόκριση.

Εξαιρετικοί οι Σιμάνσκι και Σβάρνας που ήταν οι κορυφαίοι των κιτρινόμαυρων. Την ίδια στιγμή, ο Χνιντ απέδειξε γιατί δεν μπορεί να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς πρόλαβε μέσα σε 10 λεπτά να δεχτεί δύο κίτρινες και να αποβληθεί.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο (70’ Ριένστρα), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Τσοκάνης (83’ Μαρτίνες), Νίνης, Περέα (62’ Μπουένο), Μπαρτόλο, Μπαριέντος, Δουβίκας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ (83’ Χνιντ), Σιμάνσκι, Γκαρσία (87’ Βασιλαντωνόπουλος), Μάνταλος (58’ Χριστόπουλος), Ανσαριφάρντ (83’ Μαχαίρας).