ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νιώθει καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι ο Αθανασιάδης

Σοβαρότητα πρέπει να βγάλει η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης αν θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς σύμφωνα με τον Γιώργο Αθανασιάδη, ενώ τόνισε πως από παιχνίδι με παιχνίδι νιώθει καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova ο τερματοφύλακας της Ενωσης…

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Το θετικό είναι ότι προκριθήκαμε. Το κρατάμε και προχωράμε».

Για το αν τον προβληματίζει κάτι σχετικά με τις τελευταίες παρουσίες της ΑΕΚ: «Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν με προβληματίζει κάτι, περιμένουμε την κλήρωση του Κυπέλλου και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τη δική του βελτίωση στα τελευταία ματς: «Παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω καλύτερα. Φαίνεται και στο γήπεδο. Βοηθάω την ομάδα, η ομάδα βοηθάει εμένα και προχωράμε».

Για το ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τέταρτη φορά φέτος τον Απόλλωνα: «Είναι μια οργανωμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε».

Για το αν ανησυχούν οι τραυματισμοί: «Έχουμε παίξει πάνω από 35 παιχνίδια, τα παιδιά έχουν πίεση και κούραση. Μετά τη διακοπή θα είμαστε πλήρεις».

Για τις πολλές αλλαγές στην άμυνα: «Όταν μπαίνει ένας νέος παίκτης στην ομάδα πρέπει να τον κάνεις να νιώσει άνετα. Εγώ από τη θέση μου προσπαθώ κάθε νέο παίκτη να τον ενθαρρύνω».