ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ουδετεροποιούνται» και οι οπαδοί της

Oι αριθμοί που διαμορφώνονται, π.χ. βαθμολογική διαφορά από την πρώτη θέση, παγιωμένη αδυναμία για νίκες σε ντέρμπι, παθητικό γκολ, κοκ, δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι συνέπειες του πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ συμπεράσματος που προέκυψε σχετικά ΝΩΡΙΣ στη φετινή σεζόν: τα παιδιά ΔΕΝ μπορούν να το γυρίσουν και αν γίνει τελικά αυτό στο υπόλοιπο της σεζόν θα είναι μία από τις πιο ανέλπιστες τροπές των τελευταίων δεκαετιών… Δίχως υπερβολή.

Σε τέτοιες περιστάσεις είναι καλύτερο να μένουμε στο ΓΕΝΙΚΟ και να μην εξειδικεύουμε, π.χ. εναντίον του Χιμένεθ ή του Μάνταλου, γιατί είναι άδικο να μαζευτεί μεγαλύτερο βάρος από αυτό που αναλογεί στον καθένα ξεχωριστά… Ίσως και λίγο ανέντιμο… Εξάλλου, αυτό το γενικό φτάνει ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ…

Το κυρίαρχο θέμα είναι πως βλέποντας στα γήπεδα αυτήν την ΑΕΚ «ουδετεροποιούνται» και οι οπαδοί της… Πιάνουν τον εαυτό τους να παρακολουθούν το κάθε ματς και απλά όταν συμβαίνει το κακό να ΜΗ νευριάζουν: να νιώθουν απλά πως επιβεβαιώνεται το ένστικτο τους.

Το καλοκαίρι που έρχεται είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ το πιο κρίσιμο εδώ και πολλά χρόνια. Όσο και εκείνο του 2012 (όχι του 2013, συνειδητά γράφεται 2012). Γιατί όλοι επιθυμούν ΔΙΑΚΑΩΣ να το γυρίσει η ΠΑΕ το πράγμα, αλλά σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει στο μέτρο που το θέλει ο κόσμος του συλλόγου, οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ θα είναι ανυπολόγιστες. Το ζήτημα δεν είναι μονάχα μία ή δύο ή τρεις χαμένες χρονιές, αλλά η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ. Η νέα προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει από καλύτερη αφετηρία. Γιατί έτσι θα έχει ΣΤΙΒΑΡΕΣ βάσεις και θα χρειάζονται ΛΙΓΟΤΕΡΑ πράγματα για να έρθει η επιτυχία.

Επομένως, μάλλον πρέπει από ΑΝΟΙΞΗ να αρχίσουν οι προεργασίες για να μη γίνει το καλοκαίρι η αρχή του «ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑ»…

Κάθε Ενωσίτης θα πρέπει να εύχεται να πετύχει η ΠΑΕ την ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ των όρων, γιατί αλλιώς…

Πηγή: aekextra.blogspot.com