ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ατζέντης του Ρογκαβόπουλου έβγαλε στη… σέντρα τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Τους λόγους για τους οποίους ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επέλεξε να απέχει από τις προπονήσεις της ΑΕΚ εξήγησε ο ατζέντης του.

Ο Μάριος Ολύμπιος έβγαλε στη… σέντρα τη διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να είχε ήδη καταγγείλει το συμβόλαιο στην FIBA και προσμένει στην άμεση τακτοποίηση των χρωστούμενων.

«Η εξώδικος επιστολή που αποστείλαμε στην ΑΕΚ έχει ως μοναδικό σκοπό να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του πελάτη μας και να ζητήσουμε για πολλοστή φορά από τον σύλλογο να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του ως προς τον παίκτη του. Επομένως δεν κάναμε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την εξάσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας!», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος ατζέντης στο gazzetta.gr και συνέχισε:

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια η διοίκηση της ομάδας δεν υλοποιεί τα όσα προβλέπει το συμβόλαιο του Νίκου Ρογκαβόπουλου, όσον αφορά στα οφειλόμενα και παρ’ ότι θα μπορούσαμε να το είχαμε καταγγείλει για να αποκτήσει ο αθλητής την ελευθερία του, δεν το κάναμε και επιλέξαμε τον “δρόμο” της υπομονής, του σεβασμού, της καλής πίστης και του διαλόγου! Αυτά ως προς αποκατάσταση της αλήθειας και περιμένοντας την ανταπόκριση ΑΕΚ στο αίτημά μας».