ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουμε να δούμε μια άλλη ΑΕΚ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος

Εστω και αν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά τοποθετήσεις κύκλων της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει κανονικά στον κιτρινόμαυρο πάγκο ως το τέλος της σεζόν. Η Ενωση άλλωστε έχει διαψεύσει κατά καιρούς δημοσιεύματα που θέλουν τόσο την απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού όσο και τα περί πρόσληψης Λουτσέσκου ή Ράσταβατς.

Μπορεί η θέση του Χιμένεθ να είναι επισφαλής, αλλά η ΑΕΚ έχει μπροστά της έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Δηλαδή το Κύπελλο Ελλάδας και την έξοδο στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως στη συνάντηση που είχαν κάνει Χιμένεθ – Μελισσανίδης, ο προπονητής της ΑΕΚ είχε δηλώσει στον διοικητικό ηγέτη πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη. Σε αυτό ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ποντάρει και στις επιστροφές των Γαλανόπουλου και Τσιγκρίνσκι, ενώ ακόμα ο Σιμόες χρειάζεται χρόνο για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, τους εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα που έδειξαν στην Τούμπα και για την ανασταλτική λειτουργία, ενώ υπογράμμισε πως δεν έδειξαν χαρακτήρα νικητή.