ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρένα είσαι οφσάιντ στο γήπεδο της ΑΕΚ (pic)

Τα παχιά λόγια του στυλ “το γήπεδο θα το ονομάσω Δούρου Αρένα” που είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως θα τα πάρει πίσω. Και αυτό διότι η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου βγήκε οφσάιντ στο θέμα του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, σε τηλεδιάσκεψη που έγινε για τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής η Ρένα Δούρου πρότεινε σχετικά με την χρηματοδότηση του νέου μας γηπέδου τα εξής:

Μείωση του ποσού που θα διατεθεί φέτος για τις εσωτερικές εργασίες του γηπέδου από τα 7 εκ. σε 5.

Απο-ένταξη (διαγραφή) του 1 εκ. που έχει εγκριθεί για φέτος και αφορά τον εξοπλισμό του γηπέδου.

Μέσω της πρότασης της (η οποία δεν πέρασε) η παράταξη της Δούρου επιχείρησε ν’ αναδιανείμει κονδύλια της Περιφέρειας για να χρηματοδοτήσει «κοινωνικές παρεμβάσεις» όπως τότε που ήταν Περιφερειάρχης. Το μεγαλύτερο μέρος του «μαρμάρου» (τα 3 από τα 23,2 εκ.) καλούνταν να πληρώσουν τα δύο έργα που αφορούν το γήπεδο.

Εκτός, όμως, από τις περικοπές η Ρένα πρότεινε ν’ αυξηθούν οι πιστώσεις για κάποια έργα ενδιαφέροντος της. έτσι για παράδειγμα προτείνει για την «κατασκευή του γηπέδου του Εθνικού Πειραιώς» από εκεί που δεν θα διατίθετο ούτε 1 ευρώ να διατεθούν φέτος 50.000.

Πρότεινε επίσης ν’ αυξηθούν από 1.000 ευρώ σε 2 εκ. οι πιστώσεις για την «Απαλλοτρίωση χώρου πρώην Εργοστασίου Λιπασμάτων για ην κατασκευή «Μητροπολιτικού Πάρκου» στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας» που έχει συνολικό προϋπολογισμό 10 εκ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως κα Δούρου άλλα έλεγε λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και άλλα έκανε με τις πόζες όλο χαμόγελο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η εκταμίευση των χρημάτων ήταν τότε (προεκλογικά) πολύ μακριά κάτι που δείχνει μια υποκριτική στάση απέναντι σε όλους εμάς του Ενωσίτες.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ