ΣΚΕΨΕΙΣ

Όλα τούμπα

Το πιο κρίσιμο ματς των play off για την ΑΕΚ ήταν το εκτός έδρας με τον Αρη.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Η ήττα και η ισοπαλία μας τελείωναν, αφού η διαφορά με Αρη θα έμενε και ΠΑΟΚ – ΠΑΟ θα είχαν μια απόσταση από την ΑΕΚ, αλλά κυρίως καλύτερη ψυχολογία.

Τελικά με έναν σμπάρο δυο τριγώνια !

Νίκη στο Χαριλάου και συνδυασμός αποτελεσμάτων με ήττα ΠΑΟ από ΟΣΦΠ και Χ του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη,  έστω για μια βραδιά η ΑΕΚ ανέβηκε στην τρίτη θέση ξεφεύγοντας από τον ΠΑΟ +2 πόντους.

Παράλληλα βάζει και τον Αρη στην πρίζα, αφού έπεσε η διαφορά στο -3 και αν μη τι άλλο όλα παίζονται ακόμα και για τη δεύτερη θέση.

Νίκη χρυσάφι που μπορεί να μας δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη, αφού στη συνέχεια με 2 εντός έδρας ματς με Τρίπολη και με ΠΑΟ κρατάμε την τύχη στα πόδια μας.

Για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη το 4-3-3 απέδωσε, είχε άμεσες επιθέσεις, αποτελεσματικό τρανζίσιον με αποκορύφωση το δεύτερο γκολ του αφανή ήρωα Βασιλαντωνόπουλου.

Κορυφαίοι οι Σιμάνσκι, Λόπες, Ανσαριφάρντ, Βασιλαντωνόπουλος. Ο Πολωνός όργωσε το γήπεδο, ήταν στα γκολ μέσα και σαν οκταροδεκάρι ήταν το σημείο κλειδί του ματς.

Η επανεμφάνιση του Γαλανόπουλου έδεσε το κέντρο και εδώ φαίνεται πόσο έλλειψε από το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Χιμένεθ με χαφ – σκυλιά και γρήγορα.

Η αλήθεια είναι ότι παρόλο την ήττα με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σημάδια επανάκαμψης είδαμε, και στο ματς με τον Αρη είδαμε ένα αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Ο Χιμένεθ πήρε πολύ καλό βαθμό. Έστησε άριστα την ΑΕΚ και συνέχισε τη φοβερή παράδοση επί του Αρη στο Χαριλάου με πολλά γκολ και ευρείες νίκες.

Στα point του αγώνα η επανεμφάνιση Βασιλαντωνόπουλου, έστω και από σπόντα το παιδί μπορεί να δώσει λύσεις σε μια θέση που πονά φέτος την ΑΕΚ.

Παράλληλα και η αμυντική λειτουργία δούλεψε σωστά, κυρίως όμως είχε επιτέλους πάθος και επιτυχή  άλματα στα στημένα.

Η συνέχεια έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ

Το Σάββατο το βράδυ είχαμε την απόλυση του Παπαθεοδώρου στο τμήμα μπάσκετ.

Η ομάδα έδειξε ένα αλλοπρόσαλλο πρόσωπο στη Ρόδο και γνώρισε την ήττα με καθίζηση βαθμολογική, αφού χάνει την τρίτη θέση.

Σε μια περίεργη χρονιά για το μπάσκετ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, τη νύφη πλήρωσε ως συνήθως ο προπονητής.

Σημείο πολύ περίεργο ότι με την επανεμφάνιση των τραυματιών η ΑΕΚ είχε χειρότερη απόδοση και συνεχόμενες ήττες. Δείγμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη διαχείριση των παικτών και ο Παπαθεοδώρου έχασε τον έλεγχο.

Ο Αγγελόπουλος θέλει να παίξει τα ρέστα του για το πρωτάθλημα.

Στο μπάσκετ ακόμα και εάν φτάσει η ομάδα στους τελικούς, πιστεύω ότι η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει φιλοσοφία το καλοκαίρι.

Φρονώ ότι η ομάδα έκανε τον κύκλο της, πήρε κούπες, έδωσε χαρά στον κόσμο.

Πρέπει να ανανεώσει το υλικό, να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας που είναι μεγάλο και με μοντέρνο και γρήγορο μπάσκετ να φτιαχτεί μια ομάδα δυνατή.

Αυτό προϋποθέτει καλά γκαρντ ας είναι και ελληνόπουλα και ξένους πιο μεγάλους και έμπειρους κοντά στη ρακέτα.

Η επιλογή του προπονητή θα παίξει μεγάλο ρόλο στο τί ομάδα θέλουμε να φτιαχτεί!

Καλωσορίζουμε ξανά  στον αετζήδικο τύπο την ιστορική εφημερίδα δικέφαλο  που μεγάλωσε γενιές και γενιές!