ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ και FSI ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και το Football Science Institute ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανακοινώνουν επίσημα την συνεργασία τους σε ακαδημαϊκό και επιστημονικό επίπεδο.

Το Football Science Institute αποτελεί ένα ευρωπαϊκό Ινστιτούτο που ειδικεύεται στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση και επιμόρφωση στους τομείς της Ιατρικής, της Φυσικοθεραπείας, της Προπονητικής και της Διατροφολογίας.

Στο FSI Institute διδάσκουν κορυφαίοι καθηγητές, αναγνωρισμένοι παγκοσμίως στον αθλητικό και επιστημονικό χώρο, ενώ ανάμεσα στους FSI Educational Partners, εκτός της ΑΕΚ, είναι ομάδες όπως η Βαλένθια, η Μπράγκα, η Μπέτις, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς και κλαμπ από το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Η συνεργασία ανάμεσα στην ΑΕΚ και το FSI Institute περιλαμβάνει την πρακτική εξάσκηση φοιτητών του Ινστιτούτου στην ομάδα μας για ένα χρόνο, αλλά και ταυτόχρονα την παροχή υποτροφιών στο Επιστημονικό προσωπικό της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλωσορίζει το Football Science Institute στην ομάδα των συνεργατών της, προσδοκώντας σε μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία!