ΣΚΕΨΕΙΣ

Αν φέρεις τον Λουτσέσκου αυτομάτως παραδέχεσαι ότι είσαι κλέφτης!!!

Κάτι υποχρεώσεις με άφησαν εκτός ενημέρωσης κάτι παραπάνω από μήνα αλλά επέστρεψα δριμύτερος. Τα πάνω κάτω στην αγαπημένη μας ΑΕΚ, η οποία παλεύει να πάρει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη (που σε κατάντησαν) να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός κυπέλλου (κακός μπελάς αυτή η δήθεν συμμαχία με τον ΠΑΟΚ) και την προπονητολογία να κρατάει σαν την καλή μου κολόνια όταν τη φοράω για αρκετές ώρες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΑΣ

Βέβαια στην περίπτωσή μας η προπονητολογία συντηρείται γιατί θέλει να την συντηρήσει η ΠΑΕ. Και τι δεν διάβασα από ονόματα. Από την Ισπανία, τη Σερβία, μέχρι και τα Καρπάθια όρη ψάχνουμε λέει για προπονητή. Για να διώξουμε τον Χιμένει και να πάρουμε κάποιον άλλον.

Ωστόσο μέσα στα ονόματα διάβασα αυτό του Ραζβάν Λουτσέσκου και μου γύρισαν τα άντερα. Καλά ρε Μήτσο έχεις ξεμωραθεί; Θέλεις να φέρεις τον προπονητή που μας λέει ότι του κλέψαμε το πρωτάθλημα; Γιατί αν τον φέρεις ομολογείς ότι είμαστε κλέφτες!!! Αν νομίζεις πως με τον “κλεφτοκοτά” μπορείς να χτίσεις την ΑΕΚΑΡΑ που ονειρεύονται οι οπαδοί της είσαι πολύ γελασμένος. Και μόνο που σκέφτεστε εκεί στην ΠΑΕ και τον βάζετε στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές που κοιτάτε τότε είστε επικίνδυνοι.

Βγήκατε και είπατε πως προπονητής της ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Χαίρω πολύ! Αυτό το ξέρουμε… Το αν θα συνεχίσει στον πάγκο περιμένουμε να μας πείτε. Ή περιμένετε κι εσείς αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη και πάρει το κύπελλο για να τον κρίνετε; Αν τους πετύχει αυτούς τους στόχους είναι πετυχημένος και αν όχι είναι αποτυχημένος και πρέπει να φύγει;

Γίνεται πολύς λόγος για τον Χιμένεθ και γι’ αυτό φταίτε εσείς που έχετε αφήσει και σέρνετε η προπονητολογία. Τελικά θέλετε το καλό της ομάδας ή όχι; Γιατί και πάλι οι κινήσεις σας δεν είναι λογικές. Κάπου πάλι γέρνει η βάρκα και γέμισε νερά. Για πάρτε το αλλιώς.

Εγώ απλά να σας θυμίσω ότι τον Ιανουάριο ο Χιμένεθ διαπραγματεύτηκε σκληρά (τουλάχιστον αυτό έγραφαν τα ΜΜΕ) ότι δεν θα είναι προπονητής μηνών, όπως συνηθίζεις Μήτσο μου να του κάνεις καψώνι, αλλά για ενάμιση χρόνο. Γι’ αυτό θα πρέπει η ΠΑΕ να βγει και να πει επίσημα μέχρι πότε έχει συμβόλαιο ο Ισπανός και πόση είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Εσείς οι ίδιοι του είπατε ότι θα είναι στον κιτρινόμαυρο πάγκο μέχρι τον Μάιο του 2022 (πιθανόν να μπούμε με αυτόν στην “Αγιά Σοφιά”) και πως θα έχει τον πρώτο λόγο να χτίσει την ομάδα για τη νέα σεζόν. Τώρα τι άλλαξε; Στραβογ… και θέλετε να τον διώξετε;

Αλήθεια πως φαίνεται άραγε στον ΑΕΚτζή να δει τον Λουτσέσκου στον κιτρινόμαυρο πάγκο; Εγώ το βλέπω σαν εφιάλτη με μπόλικη διχόνοια ένα πράγμα. Εποχές Μπάγεβιτς θα ζήσουμε με τη Χριστίνα έξω από το γήπεδο να πηγαινοφέρνει το πανό, οι μισοί θα μπαίνουν στο γήπεδο, οι άλλοι μισοί θα είναι απ’ έξω, τα συνθήματα θα δίνουν και θα παίρνουν και το κλίμα θα είναι χειρότερο από ποτέ! Ασε δε που ως ΑΕΚ θα έχεις διώξει τον ΓΝΗΣΙΟ πρωταθλητή Χιμένεθ για τον κλαψιάρη Ρουμάνο, ενώ καλό θα είναι να ρωτήσετε και τον Κονέ το πως θα νιώσει. Αυτά ως προς την ΑΕΚ.

Ηθελα να πω και κάτι για την ΕΠΟ. Τι κλάμα έχουν ρίξει εκεί στον Πειραιά; Τι Μαρθαβουρτσισμό έχουν πάθει; Βλέπουν ότι η ΕΠΟ ανήκει πλέον στην ΑΕΚ (περισσότερο) και στον ΠΑΟΚ (λιγότερο) και έχουν βαλθεί να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να καταστρέψουν αυτό το μπλοκ. Ξεχνάνε μου φαίνεται τα χαΐρια τους από το 1996 και μετά όταν ανέλαβε τα ηνία ο Σωκράτης Κόκκαλης (δεν τον πολυαγγίζουμε τώρα έτσι Μήτσο μου γιατί βάζει ένα χεράκι και αυτός στην υπογειοποίηση) που τα πέναλτι τα έπερναν σαν καραμέλες γάλακτος και εκτός περιοχής… Ευτυχώς που υπάρχουν και τα βίντεο στο youtube και δεν μπορούν να μας διαψεύσουν. Ας το χωνέψουν λοιπόν. Η ΕΠΟ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανήκει στην ΑΕΚ. Τώρα αν ο ίδιος ο Μήτσος θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό θα φανεί. Με παραξένεψε πάντως που κράτησε τον Θόδωρο για πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Ισως να πιέστηκε άνωθεν. Ισως να θέλει να τον εκθέσει. Ιδωμεν…

***Με αγάπη απ’ το ποδόσφαιρο του πεζοδρομίου, της αλάνας, των τσιμέντων. Μάκια!!!