AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλεισμός από το Κύπελλο με φθηνά λάθη των Μάνταλου και Μιτάι! Μελισσανίδη βάλε το χέρι στην τσέπη γιατί έχουμε γίνει ο περίγελος του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με τον Κώστα Γαλανόπουλο στο 69′, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο τέρματα και να γνωρίσει την ήττα – αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 2-1.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προηγήθηκε στην Τούμπα μετά από εξαιρετική κεφαλιά του Γαλανόπουλου που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι στο 69′. Ωστόσο ένα φτηνό λάθος του Μάνταλου έδωσε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 84’ με τον Κρέμντσικ και να πάρει τη νίκη, εκμεταλλευόμενος ένα ακόμα φθηνό λάθος από τον Μιτάι στο 96′, όταν ο Ζίβκοβιτς είδε τον Τσιντώτα εκτός τέρματος και τον… κρέμασε από τα 30 μέτρα.

Έτσι η ΑΕΚ δεν καταφέρνει ούτε τώρα να κερδίσει ντέρμπι (15ο συνεχόμενο ματς), να χάνει ξανά από τον ΠΑΟΚ και πλέον ο Μελισσανίδης θα πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη και μάλιστα βαθιά!

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (77′ Μιχαηλίδης), Μπάμπα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ουάρντα (87′ Τσιγγάρας), Ζίφκοβιτς, Σφιντέρσκι (77′ Κρμέντσικ).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (88′ Κοσίδης), Βασιλαντωνόπουλος (88′ Νταντσένκο), Λόπες (62′ Μιτάι), Σιμάνσκι (62′ Τάνκοβιτς), Κρίστιτσιτς (62′ Αλμπάνης), Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.