ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν βοηθάει να βγαίνει προς τα έξω η προπονητολογία για την ΑΕΚ

Άκαιρη, άσκοπη και δεν εξυπηρετεί την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή το θέμα της προπονητολογίας που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες. Είναι γνωστό πως στην ΠΑΕ αναζητούν προπονητή, αλλά καλό θα είναι να ζητήσουν από τα ΜΜΕ να ρίξουν τους τόνους στο συγκεκριμένο θέμα προκειμένου η ομάδα να δουλέψει με καθαρό το μυαλό για τα επόμενα πολύ κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τι θα γίνει αν η ΑΕΚ καταφέρει να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και να πάει στον τελικό του κυπέλλου και καταφέρει να εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ευρώπη; Θα μείνει με τον Μανόλο Χιμένεθ ή θα τον αντικαταστήσει;

Καλό είναι που η διοίκηση του Δικεφάλου ψάχνουν στην αγορά για προπονητή για να δει ποιοι είναι διαθέσιμοι, αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το αν τελικά φύγει ο Χιμένεθ. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ως προς τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό: «Η ΑΕΚ έχει προπονητή τον οποίο στηρίζει μέχρι το τέλος της σεζόν». Θέλοντας λοιπόν με αυτό τον τρόπο να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως από κει και πέρα θα γίνει εκ νέου κουβέντα για το αν μπορεί ή όχι να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Μην ξεχνάμε πως για το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου που είχε πρωτοακουστεί η ΑΕΚ έστω και μέσω διαρροών είχε τονίσει πως «είναι αστείο», ενώ για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ναι μεν υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπό του, αλλά δεν υπάρχει επαφή!