ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δοκιμασία με Πανιώνιο

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζει αύριο (08/04, 19:0) η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυνακών, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Οι “κιτρινόμαυρες” έβγαλαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θέλουν μόνο το “διπλό” κόντρα στην ομάδα της Πλατείας, αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μία ανάσα από την 4η, με το τρίποντο να είναι πολύ σημαντικό.

Η Κική Λιόση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του “Δικεφάλου” τις: Τσουρή, Τσόπελα, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Δρένιου, Δανέζη.

Η Κική Στρατιδάκη δήλωσε στο aek.gr: «Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς διανύουμε μια πολύ δύσκολη χρόνια δεδομένης της κατάστασης. Παρ’ όλα αυτά εμείς σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε στο 100% μας και να παλεύουμε για κάθε δυνατό αποτέλεσμα! Το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο θα είναι δυνατό, καθώς είναι μια ανταγωνιστική ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».