ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό για τις πολίστριες της ΑΕΚ

Τον Ολυμπιακό ΣΦΠ υποδέχεται η ΑΕΚ αύριο (03/04, 11:30) στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών. Η “Ένωση” μετά το δύσκολο ματς κόντρα στον ΝΟΒ ολοκληρώνει τη δυάδα των δύσκολων αναμετρήσεων κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, ανεβάζοντας αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την επιστροφή της από τη διακοπή.

Η Κική Λιόση δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή τις: Τσουρή, Κώτσου, Λούδη Α., Λούδη Ε., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Lavi, Πανάρετου, Αηδονοπούλου.

Η Αμαλία Πατέρου δήλωσε στο aek.gr: “Με χαρά επιτέλους επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, νιώθουμε καλά, είμαστε συγκεντρωμένες και είμαστε έτοιμες να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα μας κάνει πολύ καλό να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έρχεται. Εύχομαι ολόψυχα να έρθουμε σε πλήρη κανονικότητα σύντομα. Καλή δύναμη σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ“.