ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημέρα κρίσης και δοκιμής η αυριανή για το Λόπες ενόψει ΠΑΟΚ

Μέχρι το τέλος θα περιμένουν στην ΑΕΚ τον Έλντερ Λόπες για το αν θα είναι έτοιμος να ταξιδέψει και φυσικά να αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ τη Μεγάλη Πέμπτη.

Στη σημερινή (27/04) προπόνηση, ο Πορτογάλος μπακ συνέχισε τη θεραπεία του λόγω ενοχλήσεις που νιώθει στο δεξιό προσαγωγό. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για το αν μπει στην κιτρινόμαυρη αποστολή για την Τούμπα και όλα θα κριθούν στην αυριανή προπόνηση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης για δεύτερη μέρα. Αυτή ήταν η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να χαλαρώσει τους παίκτες του από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Στο μεταξύ, στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Νασίμ Χνιντ για πρώτη φορά μετά την θλάση που υπέστη στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Έτσι εκτός προπονήσεων παραμένουν πλέον οι Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λάτσι, Μπακάκης, Σιμόες και Ραντόνια.

Η ΑΕΚ θα προπονηθεί αύριο, Μεγάλη Τετάρτη στις 13:00 και στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.