ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση πάρθηκε: Ο Σιμόες μπαίνει στο χειρουργείο

Την πόρτα του χειρουργείου θα χρειαστεί να περάσει ο Αντρέ Σιμόες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με τον χόνδρου του αστραγάλου του.

Μετά από συνεννόηση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ με τον προσωπικό γιατρό του Πορτογάλου χαφ αποφασίστηκε από κοινού πως ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. Αυτό γιατί κοντεύει δύο μήνες εκτός δράσης και μέσα σε αυτό το διάστημα δεν είδε κάποια βελτίωση. Ετσι η συνέχιση της θεραπείας δεν θα τον βοηθούσε και μιας που χάνει όλη τη φετινή σεζόν προτιμήθηκε να μπει στο χειρουργείο για να επιστρέψει πιο έτοιμος και πιο δυνατός ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σιμόες αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και την Τρίτη, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, είναι προγραμματισμένο να χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου.

Φέτος το «πολυεργαλείο» της ΑΕΚ έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια με 2 γκολ και 2 ασίστ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν με την Λάρισα στο Αλκαζάρ στο 2-4 για 15 λεπτά στις 15 Φεβρουαρίου.